Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

MINDCOVID

Impacte en Salut Mental i necessitats d'atenció associades amb la pandèmia COVID-19: una avaluació exhaustiva a Espanya.

_ALT

Projecte d'investigació

El projecte MINDCOVID, dirigit per investigadors de l'Institut Hospital de la Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM), amb un equip d'investigadors de més de 20 institucions espanyoles. Té per objectiu estudiar la salut mental dels treballadors sanitaris i d'altres col·lectius vulnerables, així com els malalts de la COVID-19 i també en una mostra de la població general adulta espanyola. MINDCOVID està dirigit pel Dr. Jordi Alonso i finançat per l'Institut de Salut Carlos III (ISCIII) de l'Ministeri de Ciència i Innovació. (FEDER COV20 / 00711)
_ALT
El grup de Recerca en Serveis Sanitaris de l'Institut Hospital de la Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM), centra la seva investigació en la detecció de noves necessitats en el sistema d'atenció sanitària i en la utilització dels serveis sanitaris públics, concretament en relació als trastorns de salut mental.